Om nettverket

Online tipping er underholdning, og hos sportbonuskode.com vil vi forsikre oss om at alle får en positiv opplevelse av tipping på nettet. Vi har tatt på oss jobben med å prøve ut og anmelde alle spillportaler på nettet for å komme med verdifulle innspill og slik forbedre din opplevelse av tipping online.

Sportbonuskode.com er del av et større nettverk som gir fra seg informasjon til 20 ulike land.

Norge, England, Tyskland, Danmark, Sverige og Polen er noen av de største markedene for online tipping, men her i vårt nettverk prøver vi også å nå ut til mindre markeder siden vi ønsker å hjelpe så mange mennesker som mulig og forbedre deres tippeopplevelse.

Visjon og misjon

Visjon: Vi vil hjelpe alle interesserte med å oppnå den beste opplevelsen av online tipping.

Misjon: Dype anmeldelser av tippesider og verdifulle artikler om tipping bør forberede våre lesere til en positiv opplevelse av tipping på nettet.

Forretningsmodellen

Ressurser er påkrevd for å kunne gi dype analyser, anmeldelser og verdifulle artikler om online tipping. Hos bet-bonucode.co.uk bevilger vi de nødvendige ressursene for å oppnå våre mål gjennom partnermarkedsføring (affiliate marketing).

Kort sagt skriver vi avtaler med individuelle selskap og får derfor et honorar hver gang en av våre lesere bestemmer seg for å bli medlem hos et av selskapene vi anmelder her på vår nettside.

For å unngå at forretningsmodellen påvirker innholdet hos sportbonuskode.com, jobber vi med en tydlig redaksjonspolitikk som du kan lese om senere.

Hvordan fungerer partnermarkedsføring?

Affiliate marketing er en av de mest utbredte forretningsmodellene på nettet. Her får Selskap A utbetalt en avtalt sum når Selskap A sender kunder til Selskap B. Kort sagt får bet-bonuscode.co.uk betalt når bet365, Unibet eller andre spillportaler på nettet ser nye medlemmer dukke opp som følge av en anbefaling på vår nettside.

Dette er en attraktiv forretningsmodell som mange selskap bruker, siden man kun får betalt for faktiske nye medlemmer.

Affiliate marketing er langt mer effektivt sett i forhold til TV-reklamer, der selskapene bruker store summer på å få 15 sekunder i beste sendingstid, uten noen som helst garanti for at nye kunder vil dukke opp.

Redaksjonspolitikk

Spillindustrien er meget stor og savner ofte åpenhet. Av denne grunn er vi veldig forsiktige når vi velger et emne, samt når vi velger tippesidene som nevnes på vår nettside.

Mindre er mer

Det finnes mange tippesider på nettet, men ikke alle blir nevnt her hos sportbonuskode.com. Vi velger bevisst å avvise mange sider, siden fokuset er på kvalitet og ikke kvantitet.

Vi tester alle tippesider, men anmelder kun de spillportalene som konsekvent viser til et pålitelig produkt. Hvis tippesiden ikke har et godt produkt, om deres kundeservice er tvilsomt eller nettstedet krever urimelige ting fra sine spillere, vil vi ikke anmelde dem her hos oss.

Vi tar mange subjektive valg, men med en god forståelse for spillindustrien mener vi å være blant de aller beste til å velge ut hvilke tippesider som er verdt å diskutere.

Tippesidene vi anmelder har blitt utvalg med tanke på kunnskapen vi har om industrien, samt personlige opplevelser, ved å holde et øye på gjeldende medier i Norge, og gjennom opplevelsene som våre lesere har hatt hos den gitte tippesiden.

Anmeldelser

Hos sportbonuskode.com jobber vi med forretningsmodellen affiliate marketing, altså får vi betalt hver gang en av våre lesere blir medlem på en tippeside. Derimot har ikke betalingen noe å si hva angår utvalget og innholdet i våre anmeldelser.

Som vi nevnte i en tidligere paragraf, forbeholder vi oss retten til å nekte tippesider en plass hos oss dersom de ikke avgir en god nok service. Dette hjelper med å holde våre anmeldelser upartiske og pålitelige.

Tematisk innhold

Vi ser det som vår oppgave å gi spillindustrien en større verdi. Derfor har vi utviklet et stort utvalg av guider som leder til en større verdi rundt tipping på sport, og gir våre lesere en bedre forståelse rundt tipping på idrett og andre begivenheter.

Vi skaper også tematiske artikler som både er gøyale, og gir alternative syn på spillindustrien.

Ansvarlig spilling

Hos sportbonuskode.com mener vi at spill er underholdning – og kun underholdning. Hvis du føler at gambling begynner å ta overhånd, anbefaler vi at du besøker Hjelpelinjen.

18+ | Spill ansvarsfullt | Regler og vilkår gjelder | Betalt innhold