Kommersielt innhold | 18+ | Regler og vilkår gjelder

Kontakt oss

Har du opplevd problemer eller trøbbel? Ingenting å uroe seg for, du kan enkelt løse disse ved å ta kontakt med oss! Hvis du har støtt på et problem før du i det hele tatt begynte å spille, trenger du kun vite hvem du må ta kontakt med. Uansett om du har problemer med registreringen, med din bonuskode eller med å åpne hjemmesiden er vi her for deg!

Uansett hva du funderer på, om det er et stort problem eller et lite et, vil vi svare deg med glede! Alt du trenger å gjøre er fylle ut kontaktskjemaet nedenfor og inkludere ditt problem eller spørsmål. Så fort dette er gjort, vil vi kunne komme tilbake til deg så fort som mulig med et svar som bør løse alle dine problemer! Hvis vi derimot ikke kan svare på ditt spørsmål, trenger du ikke uroe deg – vi vil lede deg i riktig retning mot de som kan hjelpe deg. Du vil sannsynligvis se at flere andre mennesker har samme trøbbel som deg, så et utfyllende svar vil alltid dukke opp.

Hvis du mener at din fundering er for vanskelig eller altfor lang for skjemaet nedenfor, er det bare å huske at vi også har en e-postadresse spesielt utpekt for slike spørsmål! Det er bare å sende en e-post til: betbonuscode@gmail.com så vil vi svare på alt du måtte ha problemer med, uansett hva det er.