Kommersielt innhold | 18+ | Regler og vilkår gjelder

Funbet bonuskode

Med din Funbet bonuskode kan du sikre deg en flott velkomstbonus. Den er på 50% og verdt opptil 500 kr i spillepenger. Din Funbet bonus gjelder for det første innskuddet du gjør som ny kunde hos denne spilloperatøren.

Få bonuskoden din her

Det første du må gjøre for å sikre deg en Funbet odds bonus er å opprette konto. Det gjør du enkelt som bare det ved å følge denne fremgangsmåten:

 1. Klikk på en av lenkene i denne artikkelen
 2. Fyll inn et kortfattet skjema på nettsiden til Funbet
 3. Bekreft at du vil åpne en konto når du kontaktes om det på epost
 4. Velg brukernavn og passord

Nå har du opprettet en konto, og er kun ett steg fra å innkassere din Funbet odds bonus ved bruk av din Funbet bonuskode. Det består av å gjøre en Funbet betaling inn på din nye konto. Det gjør du på denne måten:

 1. Logg deg inn hos spillsiden
 2. Gå til betalingsmenyen
 3. Velg innskuddsmetode og oppgi ønsket beløp
 4. Oppgi din Funbet bonuskode: WFUNBETSB
 5. Innkasser din Funbet odds bonus
Funbet bonuskode

For å dra nytte av tilbudet må du sette inn minst 100 kr. Du vil da motta 50 kr i Funbet bonus. For å nyte godt av maks Funbet bonus på 500 kr, må du gjøre et innskudd på 1000 kr. Du kan bruke din bonus til å spille på Funbet odds spill av alle slag.

Merk at det gjelder omsetningskrav. Det må du oppfylle for å kunne gjøre en Funbet betaling ut av kontoen din. Kravet er som følger:

 • 6 ganger verdien av bonus + innskudd
 • Kun kuponger med sammenlagt odds på minst 2,00 godtas
 • Ingen spilleobjekt med odds på under 1,30 godtas på kupongen

Bonusen du sikrer deg ved å bruke en Funbet bonuskode må benyttes innen 30 døgn.

Funbet odds spill

Du nyter godt av en veldig komplett meny med odds spill som kunde hos dette selskapet. Her finner du et gedigent utvalg av forskjellige idretter. Alle de store idrettene er dekket, og en rekke mer ukjente saker dukker også opp. Selvsagt er alle de idrettene vi nordmenn er gladest i å tippe på å finne på Funbet odds menyene:

 • Fotball
 • Håndball
 • Ishockey
 • Hesteveddeløp
 • Trav
 • Vintersport
 • Basketball
 • Osv., osv.

Når det gjelder fotball, er utvalget av Funbet odss spill særlig bredt. Du kan spille norsk fotball langt nedover i divisjonene. Sannsynligheten er stor for at du finner ditt lokale yndlingslag på menyen.

Få bonuskoden din her

Selvsagt er alle de store internasjonale ligaene dekket. Det gjelder Premier League, Bundesliga, Serie A, La Liga, Ligue 1, m.fl. Det samme gjelder de store turneringene, både for landslag og klubblag. Her kan du finne alle oppgjørene innen Europa League, Champions League, EM, VM, Copa Libertadores, Copa America, og mere til. Langt mer eksotiske ligaer er også tilgjengelige. De dekker hele jordkloden og alle tenkelige tidssoner. På den måten har du nesten alltid en fotballkamp på gang som du kan tippe på.

Antallet forskjellige spilleobjekter er dessuten gedigent. Du kan få Funbet odds på alt mulig rart. Selvsagt kan du satse på hvilket som vil vinne forskjellige ligaer og turneringer. Det samme gjelder toppscorere. For hver enkelt kamp er menyen rett og slett imponerende. Du kan satse på antall mål, antall cornere, hvem som scorer, antall kort, når målene kommer og mye mer. Uansett hva du tror vil skje i en kamp, kan du sette penger på det hos denne operatøren.

Forskjellige systemer og komboer er tilgjengelige. Det gjør at menyen er høvelig for alle slags spiller. Du kan spille på alt mulig med din Funbet bonus såfremt du tilfredsstiller det gjeldende kravet om minimumsodds.

Funbet Odds Spill

Live Funbet odds

Du kan boltre deg med et solid utvalg av live oddsspill hos denne spilloperatøren. Alle de idrettene som det er mest attraktivt å tippe på live er tilgjengelig. Det gjelder blant annet:

 • Fotball
 • Ishockey
 • Basketball
 • Tennis

Igjen er det fotballen som dominerer menyene. Du kan spille live på et stort antall kamper i alle slags ligaer. Dette gjør det ekstra morsomt å følge kamper på tv.

Du kan satse på mange forskjellige hendelser. Tror du et lag vil score neste mål, satser du på det. Har du på følelsen at din favorittspiller blir nestemann på scoringslista, så setter du penger på det. Selsvalgt kan du til ethvert tidspunkt spille på hvem du tror vil vinne kampen til slutt.

Du kan også bruke bonuspengene du mottar med din Funbet bonuskode til å spille live odds. Dette er et kjekt tilbud. Bare sørg for å overholde gjeldende krav om minimumsodds for spill med Funbet bonus penger.

Et lite minus med live odds hos dette selskapet er at det ikke foreligger en egen app. Altså må du spille via nettleseren på telefonen din, hvis du ikke har datamaskinen i nærheten. Dette funker veldig bra, men mange vil nok foretrekke å spille i en app. Det er jo gjerne hakket enklere og mer oversiktlig. Noe som er av særlig betydning når du vil satsa kjapt i løpet av kampens hete.

Funbet Live

Brukervennlighet og design

Denne spilloperatøren har en veldig enkel og oversiktlig nettside. Her er det funksjonaliteten som har blitt prioritert. Det setter vi stor pris på. Avanserte grafikker og blinkende lys har vi ikke noe bruk for. Derimot er det viktig å ha med menyer som er klare og greie å gjøre. Det gjelder så absolutt for Funbet odds spilling. Bedre brukervennlighet skal du lete lenge etter.

På forsiden finner du valget mellom Sports for vanlig tipping, og Live Betting for live oddstipping. Klikk på menyen du foretrekker. Nå vil du på skjermen kunne velge blant aktuelle idretter. Du klikker enkelt fram til spillobjektene du vil satse på. Å bygge kupongen går fort. Hele veien oppdateres oddsene øyeblikkelig. Det gir deg full kontroll over hva slags mulige utbetalinger du har med å gjøre. Relevant statistikk og oversikt over resultater finner du enkelt å siden av skjermen.

Det er også veldig enkelt å innkassere din Funbet odds bonus ved bruk av din Funbet bonuskode. Å åpne konto er gjort i en fei. Deretter har du med en praktisk og grei meny for innskudd å forholde deg til. Alt i alt er det meste veldig enkelt her.

Å finne informasjon, og kontakte kundestøtten er også gjort i en fei. Du kan klikke på chat ikonet som er tilgjengelig på alle sidene når som helst for å be om hjelp. Der kan du få bistand om hvordan du bruker din Funbet bonuskode, hvilke vilkår som gjelder for en Funbet odds bonus, og så videre.

Siden har blitt perfekt tilpasset for bruk på bærbare enheter som smarttelefoner og nettbrett, foruten datamaskiner. Opplegget funker perfekt så lenge du har Android eller iOS installert.

Funbet betaling

Når du ønsker å gjøre en Funbet betaling på din nye konto for å innkassere en kjekk Funbet bonus, kan du velge mellom en rekke forskjellige metoder. Alle sammen er sikre og trygge å bruke. De er også svært enkle å benytte seg av. Kjapt går det også. Alle de betalingsmetodene som vi norske kunder foretrekker er tilgjengelige:

 • Visa kredittkort
 • Visa debetkort
 • Neteller
 • Skrill
 • PaySafecard
 • EcoPayz

Uansett hvilken metode du benytter deg av, nyter du godt av øyeblikkelige innskudd. Bare husk å oppgi din Funbet bonuskode når du setter inn penger for første gang. Det er bare på den måten du kan sikre deg din Funbet bonus.

Du må sette inn minst 100 kr. Maks innskudd varierer fra metode til metode. Med Visa eller Neteller kan du sette inn 50 000 kr av gangen. Bruker du Skrill, eller PaySafecard er grensen på 2500 kr. Du kan sette inn opptil 10 000 kr med EcoPayz.

Her er det viktig å påpeke at du ikke vil kunne motta en Funbet bonus hvis du gjør innskudd med elektroniske lommebøker som Skrill eller Neteller.

Når det gjelder uttak har dette selskapet et klart fortrinn. Du nyter nemlig godt av veldig hurtige uttak. Du får øyeblikkelige uttak med både Neteller, Skrill og EcoPayz. Dette er ikke å anse som hverdags i bransjen. Ofte må du vente i flere døgn før uttak gjennomføres.

Du kan ta ut opptil 21 000 kr, og helt nede i 100 kr, uavhengig av betalingsmetode.

Vårt helhetsinntrykk

Vi sitter igjen med et veldig positivt inntrykk av denne operatøren. Du kan sikre deg en kjempefin Funbet odds bonus som ny spiller. Den er på 50% og verdt opptil 500 kr. Bare husk å oppgi din Funbet bonuskode når du gjør ditt første innskudd.

Oddsmenyene er veldig komplette. Det gjelder i like stor grad for live odds som standard tipping.

Nettsiden er veldig oversiktlig og grei å forholde seg til. Du finner lett frem til de spilleobjektene du er ute etter, og det er veldig lett å sette opp din spillekupong.

Et minus er mangelen på en egen app. Når det er sagt er mobilnettsiden så brukervennlig og ryddig at dette ikke fremstår som noe stort savn.

Sist men ikke minst nyter du også godt av hurtig Funbet betaling når du gjør uttak.

Få bonuskoden din her